CAFETARIA VERNIE'S EERSEL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Vernie's Eersel. Meer weten? Ontdek meer

29 apr 2024 om 19:32 Om 5 uur besteld, om kwart over 7 mijn eten gekregen. Friet was ok, Snacks waren ok en de milkshake was slecht. Laatste keer dat ik hier bestel
15 apr 2024 om 0:34 Jammer van friet stoofvlees dat je zo weinig stoofvlees krijgt
15 mrt 2024 om 20:58 Lekker goed gevuld stokbroodje
29 feb 2024 om 19:04 De friet was hard,gehaktbal speciaal zat geen of bijna geen ui moest je zoeken,mayonaise was erg warm in het bakje,en de stoofvlees zat 3 kleine stukjes en saus bijna niks,enals je ziet wat ik heb voor betaald? Vond ik het erg veel voor wat je krijgt
10 dec 2023 om 19:21 De champignonssaus was waterig, verder was de friet erg zacht en flauw. Voor ons is het niet voor herhaling vatbaar. Verder was de bezorging wel goed.
20 nov 2023 om 8:19 Super slecht. Ben zelf maar gaan ophalen, hun reactie was na bijna twee uur. Sorry personeels tekort. Ga hier nooit meer bestellen
17 nov 2023 om 22:55 Eten was prima! De patat was goed van en de snacks waren heerlijk. Voor mij mochten de frietjes wat langer gebakken worden, want sommige waren aardig zacht. Verder mag ik zeker niet klagen.
10 nov 2023 om 17:05 het eten was niet erg goed en ik kreeg niet de milkshake die ik bestelde. te veel voor minimale leveringsorder. Ik zal niet opnieuw bestellen.
5 nov 2023 om 20:24 17:15 besteld, zou na 25 minuten geleverd worden. Maar pas na een belletje om 18:10 begonnen ze aan de bereiding. Eten was koud.
5 nov 2023 om 20:07 Bezorgtijd zou tussen de 20 en 30 minuten zijn, uiteindelijk heeft het bijna 100 minuten geduurd. Verder was de friet slap, maar de snacks prima.
5 nov 2023 om 18:40 Friet was amper gebakken, niet lekker. Snacks waren prima
4 nov 2023 om 21:02 Zeer slechte friet en "droge" satesaus. Ik wilde mijn cliënt een keer verwennen met iets speciaals maar man wat viel het tegen. Ook de hamburger saté sloeg nergens op. We hadden ook nog een macaroni schotel, echt te slecht en smakeloos. Heel erg jamm