CAFETARIA VERNIE'S EERSEL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Vernie's Eersel. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 18:19 Heerlijk gegeten
19 jan 2023 om 20:20 Top dat de vergeten milkshake alsnog werd gebracht!
2 jan 2023 om 19:17 Er zat een insect op ons broodje met zalm. Wanneer we belden voor een nieuw broodje snapte ze het niet en zei volgende keer korting.
22 dec 2022 om 14:51 Super lekker gegeten eten was op tijd bezorgd top
11 dec 2022 om 21:30 Echt in een woord verschrikkelijk!!! Bezorgtijd 2 uur en dan kiud eten. Echt ga hier nooit meer terug
7 dec 2022 om 23:08 Eten was goed en op tijd bezorgd ga zo door
25 nov 2022 om 21:25 Eerst lag telefoon eraf dus kon niet bellen en daarna beloofd dat het eraan kwam, maar duurde nog 30 min
20 nov 2022 om 21:19 Eten eerder koud dan lauw
7 nov 2022 om 7:08 Na 90 min gebeld waar het bleef. Na ruim 110 min bestelling ontvangen. Fijn als je honger hebt en een bestelling plaatst. En dan vragen ze vervolgens op hun factuur om hun eigen site te gebruiken. Thuisbezorgd zal hier blij mee zijn.
6 nov 2022 om 21:38 Kan niet eens aangeven maar het duurde dus 2 uur voordat het eten er was.. grote ellende twee keer achteraan moeten bellen. Friet was ook nog koud. Wij bestellen hier niet meer
5 nov 2022 om 19:41 Redelijk optijd
2 nov 2022 om 7:51 Normaal als ik bij deze in het restaurant eet krijg je verse friet maar thuisbezorgd hele andere friet en dan ook nog duur